0 of 0 for ""

Søknadsfrist

20240819

Tjenesteområde

Vann og miljø

Sted

Viken (Ski, Lillestrøm, Sarpsborg, Fredrikstad)

Seniorrådgiver VA (Sarpsborg og Fredrikstad)

I Sweco er vi stolte av å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge – fornybar energi, rent vann, varme boliger og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i kundenes prosjekter. Nå inviterer Europas største ingeniørvirksomhet en erfaren rådgiver innen vann og avløp om bord for å styrke vår posisjon ytterligere.

 

Hos oss gjør du en forskjell. Vann og avløp er et av Swecos satsingsområder, og nå ønsker vi å rekruttere flere rådgivere til våre kontorer i Fredrikstad og i Sarpsborg. Som seniorrådgiver i vann og avløp blir du en sentral ressurs for å befeste Swecos posisjon i en av våre mest spennende regioner. Gruppa har i dag 14 VA-ingeniører med bred kompetanse innen saneringsprosjekter, nyanlegg, store overføringsanlegg og VA-prosess.

 

Vi har et godt arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill. Vi har flere spennende oppdrag på gang, og med deg på laget vil vi styrke vår kompetanse. Hos oss møter du sosiale og åpne kolleger som jobber med varierte oppgaver, alt fra lokale prosjekteringsoppgaver til store, nasjonale prosjekter. Arbeidsoppgavene har stor faglig bredde og vi samarbeider tett med andre fagområder, men du får også anledning til å dykke ned i smalere problemstillinger. Din viktigste jobb blir å følge kundene tett og sørge for at vi leverer med god kvalitet, innenfor avtalt fremdrift og kostnadsrammer.

 

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco verdsetter vi medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Du er åpen, oppmerksom og engasjert, og du ønsker å bidra til å styrke vår identitet som faggruppe. Vi setter stor pris på reflekterte kolleger med egne meninger, som kan være aktive bidragsytere innenfor sine fagfelt.

 

I Sweco er vi opptatt av kvalitet i våre leveranser og av fornøyde kunder. Vi har systematisert våre arbeidsprosesser samt faglige standarder for å kunne levere et godt produkt til våre kunder. I kombinasjon med aktiv oppfølging og veiledning av våre medarbeidere sikrer dette utvikling av den enkelte, både faglig og personlig.

 

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil typisk være:

 • Fagansvarlig VA eller prosjektleder i enfaglige og tverrfaglige prosjekter
 • Rådgivning, utredning og kvalitetssikring innenfor VA-faget
 • Utarbeide tekniske rapporter og notater
 • Være kreativ og utforskende for å løse fremtidens klimautfordringer
 • Prosjektering i moderne prosjekteringsverktøy som f.eks. Autocad, Novapoint, Scalgo og Mike-programmer.
 • Aktiv kundekontakt i prosjekt og mot potensielle/tidligere kunder og samarbeidspartnere med tanke på markedsføring og mersalg av våre tjenester.
 • Være en aktiv sparringspartner med erfarne og mindre erfarne kollegaer.

 

Og vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen VA-faget eller annen relevant disiplin
 • Du har minimum 5 års erfaring fra tilsvarende arbeid, helst i rådgivende bransjen
 • Du har et eget kontaktnett med kunder og kan hente inn egne prosjekter
 • Du behersker godt relevante prosjekteringsverktøy som AutoCad, Novapoint VA, Scalgo og MIKE-programmer
 • Du samarbeider og kommuniserer godt på norsk, skriftlig og muntlig.

 

Vi lover deg ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler.

 

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte Karin Anja Arnesen på telefon 950 25 639 – Vi gleder oss til å høre fra deg!