0 of 0 for ""

Søknadsfrist

20240819

Tjenesteområde

Bygg og konstruksjoner

Sted

Viken (Ski, Lillestrøm, Sarpsborg, Fredrikstad)

Seniorrådgiver Bru (Sarpsborg)

I over 100 år har Sweco bidratt til å videreutvikle det norske samfunnet gjennom banebrytende ingeniørarbeid – allikevel har vi god grunn til å tro at våre mest spennende prosjekter ligger foran oss! På horisonten ligger våre mest ambisiøse bru- og infrastrukturprosjekter noen gang, og derfor søker vi deg som har erfaring med bru og tyngre konstruksjoner til å ta plass på vinnerlaget. Sammen skal vi knytte landet sammen og skape morgendagens samfunn!

 

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco har vi et brumiljø med lang og stolt historie og høye ambisjoner. Du vil bli møtt av hyggelige og dyktige kolleger som trives i et fleksibelt miljø med høy grad av selvstyre. Du vil bli en verdifull ressurs i våre samferdselsprosjekter, der din brukompetanse vil komme til nytte ved prosjektering av brukonstruksjoner.

 

Hos oss vil du utvikle deg. Som en del av Swecos brumiljø vil du ta del i spennende og utfordrende prosjekter, og du vil få anledning til å bidra som både fagressurs og disiplinleder/prosjekteringsleder. Du ser helheten i prosjektene du er engasjert i og løser også enkeltoppgaver. Du vil få god oppfølging fra kolleger og ledere som legger til rette for at du lykkes med dine prosjekter.

 

Som rådgiver hos oss får du store muligheter til å ta nye steg fremover innen fag-, ledelses- og prosjektarbeid, alt etter dine preferanser. Du vil også få anledning til å pleie tett kundekontakt. Du vil arbeide både lokalt, og i store nasjonale prosjekter på tvers av fag og geografi.  

 

Vi lover deg mulighet for spennende arbeidsoppgaver og roller:

 • Rådgivning og prosjektering, både i tidligfase og detaljfase.
 • Støtte og opplæring av mindre erfarne kollegaer
 • Kvalitetssikring og tilbuds- og markedsarbeid
 • Mulighet til prosjektstyring/fagledelse av prosjekter. Du er opptatt av god planlegging av dine oppgaver i prosjekter. Du følger opp planene og gjør tiltak ved behov

 

Vi tror at:  

 • Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen konstruksjonsteknikk, eller tilsvarende
 • Du har minst 4 års relevant erfaring
 • Du har erfaring med bru og samferdselskonstruksjoner, og forstår kompleksiteten i prosjektene.
 • Du har god erfaring fra digitale tegnings-, modellerings- og beregningsverktøy
 • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Du er faglig sterk, engasjert og imøtekommende
 • Du er proaktiv, har et ønske om å finne de beste løsningene og har et sterkt kundefokus

 

På tvers av våre mange kontorer garanterer vi deg et engasjerende og utviklende arbeidsmiljø! Vi har et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer utflukter og sosiale begivenheter på tvers av organisasjonen. Videre tilbyr vi gode betingelser, svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter.

 

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte gruppeleder Ståle Solberg, tlf. 958 82 680 eller avdelingsleder Karin Anja Arnesen, tlf: 950 25 639- vi gleder oss til å høre fra deg!