0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-10-25

Tjenesteområde

Tekniske installasjoner

Sted

Innlandet (Hamar, Gjøvik, Lillehammer)

Senior VVS-rådgiver

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Sweco Innlandet opplever en betydelig økt etterspørsel innen fagområdet VVS, og vi ønsker derfor å styrke vårt kompetansemiljø. Som VVS-rådgiver i Sweco Innlandet blir du en del av et fagmiljø i sterk vekst og utvikling. Vi har fantastiske kunderelasjoner rundt hele Mjøsa, og en kultur som alltid setter kunden først og jobber sammen for å løse kundenes utfordringer.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et engasjert, inspirerende og godt arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere som verdsetter hverandre og spiller hverandre gode. Sweco Innlandet består av 98 engasjerte medarbeidere fordelt på kontorer på Hamar, Gjøvik og Lillehammer. Vi arbeider med et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private oppdragsgivere. Arbeidshverdagen er variert, fleksibel og svært sosial, og med deg på laget øker kapasiteten, slik at vi kan gjennomføre enda flere prosjekter i fremtiden.

Å utvikle bærekraftige løsninger er en svært viktig del av vår virksomhet og en grunnstein i alle våre oppdrag. Du får derfor en viktig oppgave med å utvikle og gjennomføre bærekraftige løsninger i prosjektene du blir engasjert i.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco får du anledning til å vokse. Du får store muligheter til å utvikle deg faglig og innen prosjektledelse og prosjektarbeid. Som rådgivende ingeniør i vår avdeling for Tekniske Installasjoner vil du fungere som prosjektleder og ha faglig ansvar i ulike prosjekter. Vi verdsetter kunnskapen din og ønsker at du deler den med oss. Vi søker en kvalitetsbevisst og ansvarlig rådgiver som både er selvstendig og liker å spille på lag.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Du jobber med rådgivning og prosjektering av alle typer VVS-installasjoner innenfor alle typer bygg
 • Du utfører tilstandsvurderinger og energiberegninger
 • Du gjør tidligfaseprosjektering i skisse-/forprosjekt og bidra til at bærekraftige og energieffektive løsninger blir standard i nye prosjekter på Innlandet
 • Du bidrar i tilbuds- og markedsarbeid for VVS på Innlandet

Dette kan du:

 • Du har en master eller bachelor innenfor VVS-faget
 • Du har minimum ti års erfaring som rådgivende ingeniør, entreprenør eller offentlig virksomhet
 • Du har god kompetanse på prosjektering ved bruk av 3D programvare
 • Du har god kjennskap til normer og forskrifter innenfor faget
 • Du skaper gode relasjoner til kunder og leverer arbeid av høy kvalitet

Dette får du i Sweco Innlandet:

 • Et solid lokalt og nasjonalt fagmiljø innenfor VVS, og kolleger som samarbeider godt tverrfaglig
 • Utviklende og interessante utfordringer i et bredt spekter av prosjekter, også i samarbeid med øvrige regioner i Sweco Norge AS og andre land i Sweco-konsernet
 • Mulighet for videreutvikling som fagspesialist og/eller prosjektleder
 • Et svært godt arbeidsmiljø der vi ofte arrangerer sosiale aktiviteter.
 • Gode og konkurransedyktige betingelser

Vi vil gjerne høre fra deg! Du trenger slett ikke å skrive søknadsbrev, og det er bare å slå på tråden om du skulle ha spørsmål. Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle inn personalia sammen med CV eller en lenke til din LinkedIn-profil. Vi kontakter alle relevante søkere.