0 of 0 for ""

Søknadsfrist

20240819

Tjenesteområde

Vann og miljø

Sted

Tromsø

Rådgiver Veg og VAO (tromsø)

I Sweco er vi stolte av å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge – fornybar energi, rent vann, varme boliger og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i kundenes prosjekter. Nå inviterer Europas største ingeniørvirksomhet en ny rådgiver om bord for å styrke vår posisjon ytterligere.

 

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco blir du et verdifullt tilskudd til et bredt, flerfaglig infrastrukturmiljø som jobber tett sammen. Enten om din erfaring ligger innen VA-faget eller Vei vil du få ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Du vil og få mulighet til å påvirke og utvikle kreative, nytenkende og bærekraftige løsninger. Vi er sterkt engasjert i fag og fremtidens samfunn, men vel så opptatt av at du skal trives, og glede deg til å dra på jobb. Sweco Tromsø er en arbeidsplass med lange tradisjoner og lokal forankring. Vi holder til i moderne lokaler i sentralt i Tromsø.

 

I Sweco får du betydelig ansvar, men til gjengjeld gir vi deg mye frihet. Vi forstår at jobben ikke er hele livet, og at du også trenger tid til å gå toppturer, sykle i skogen, levere i barnehagen eller det du har behov for.

 

Hos oss vil du utvikle deg. Sweco utfører et bredt spekter prosjekter for offentlige og private kunder. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektmedarbeider/-leder, faglig ressurs i våre oppdrag. Det krever at du er åpen for nye initiativer og liker å lære deg nye ting. Som rådgiver er det naturlig for deg å ta ansvar og vise initiativ, alltid med fokus på kundens beste. Du er grundig, er god til å analysere informasjon, setter høye standarder for leveranser og jobber metodisk for å levere til avtalt kvalitet, tid og kostnad i prosjektene du tar del i. Du har ambisjoner om å utvikle deg faglig, noe stillingen gir rik anledning til.

 

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • Rådgivning og prosjektering innen vei eller vann og avløp
 • Faglige utredninger og analyser
 • Du har aktiv kundekontakt og bidrar til nysalg og mersalg
 • Du løser sammensatte oppgaver innenfor eget fagområde i prosjekter, og bidrar med kreative, bærekraftige og forretningsmessig gode løsninger

 

Vi tror du har følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen relevant disiplin
 • Vi søker både deg som er nyutdannet, og deg som har kort eller lang erfaring fra rådgiverbransjen eller annen relatert bransje
 • Det er en fordel om du har kjennskap til relevante prosjekteringsverktøy
 • Du trives i tenkeboksen, men tenker gjerne utenfor boksen også.
 • Du blir inspirert av kolleger som vil og kan noe.

 

Vi kan tilby:

 • Ansvarsfulle og utviklende oppgaver i spennende prosjekter
 • Et solid fagmiljø innenfor infrastruktur
 • Et tett samarbeid med svært dyktige kolleger
 • Gode muligheter for videreutvikling innen fag- ledelses- og prosjektarbeid
 • Et fleksibelt og svært godt sosialt arbeidsmiljø

 

Vi tilbyr deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler.

 

Bli en del av vårt tverrfaglige fellesskap! For spørsmål kan du kontakte gruppeleder Roger pedersen på tlf 975 623 83 – vi gleder oss til å høre fra deg!