0 of 0 for ""

Søknadsfrist

20240819

Tjenesteområde

Vann og miljø

Sted

Viken (Ski, Lillestrøm, Sarpsborg, Fredrikstad)

Rådgiver VA-prosess

I Sweco er vi stolte av å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge – fornybar energi, rent vann, varme boliger og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i kundenes prosjekter. Nå inviterer Europas største ingeniørvirksomhet en rådgiver innen VA-prosess om bord for å styrke vår posisjon ytterligere.

 

Hos oss gjør du en forskjell. Vann og avløp er et av Swecos satsingsområder, og nå ønsker vi å rekruttere flere rådgivere til våre kontorer i Fredrikstad og i Sarpsborg.

Du vil være med å planlegge fremtidens drikkevann- og avløpsprosjekter, og få tilpassede oppgaver i prosjekter innen VA prosess/maskin i forhold til din erfaring og kompetanse. Du vil få mer enn 200 VA-kollegaer, og bli del av et sterkt VA prosess-fagmiljø med mer enn 30 flinke fagfolk.

Sammen bistår vi kunder med å løse utfordringer innen planlegging, prosjektering og drift av vann og avløpsanlegg i alle faser i prosjektene. Arbeidshverdagen vår er variert, fleksibel og med høy trivsel blant våre kollegaer. Hos oss får du stor frihet og mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag, og med deg på laget løftes kvaliteten i prosjektene og kompetansen innenfor VA-prosess i Sweco Norge.

 

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco verdsetter vi medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Du er åpen, oppmerksom og engasjert, og du ønsker å bidra til å styrke vår identitet som faggruppe. Vi setter stor pris på reflekterte kolleger med egne meninger, som kan være aktive bidragsytere innenfor sine fagfelt.

I Sweco er vi opptatt av kvalitet i våre leveranser og av fornøyde kunder. Vi har systematisert våre arbeidsprosesser samt faglige standarder for å kunne levere et godt produkt til våre kunder. I kombinasjon med aktiv oppfølging og veiledning av våre medarbeidere sikrer dette utvikling av den enkelte, både faglig og personlig.

 

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil typisk være:

  • Være fagansvarlig VA eller prosjektleder i enfaglige og tverrfaglige prosjekter
  • Drive med rådgivning, utredning, prosjektering og prosjekteringsledelse
  • Ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco
  • Løse sammensatte oppgaver og bidra til utvikling innenfor eget fagområde
  • Drive aktivt med erfarings- og kunnskapsdeling

 

Og vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen VA-prosessfaget eller annen relevant disiplin
  • Du har minimum 3 års relevant erfaring
  • Du har gjerne erfaring med prosjektledelse
  • Du samarbeider og kommuniserer godt på norsk, skriftlig og muntlig.

 

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler.

 

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte Karin Anja Arnesen telefon 950 25 639 – Vi gleder oss til å høre fra deg!