0 of 0 for ""

Søknadsfrist

20221219

Tjenesteområde

Bygg og konstruksjoner

Sted

Steinkjer

Rådgiver Konstruksjonsteknikk

I over 100 år har Sweco spilt en sentral rolle i å fornye og modernisere samfunnsutviklingen gjennom banebrytende ingeniørarbeid. Som rådgiver innen konstruksjonsteknikk i Steinkjer vil du ta plass i et høykompetent team som besitter kompetansen som kreves for å realisere bærekraftige og funksjonelle prosjekter på tvers av sektorer og næringer.

 

Sweco Steinkjer er en arbeidsplass med lange tradisjoner og sterk lokal forankring. Vi er 45 dedikerte samfunnsutviklere med høy tillit som er innstilte på å utgjøre en positiv forskjell for samfunnet og fremtidige generasjoner, lokalisert i moderne kontorlokaler midt i Steinkjer sentrum. Her vil du møte et hyggelig og motiverende arbeidsmiljø som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner, og et markedsteam som søker de meningsfylte oppdragene.

 

Med deg på laget styrker vi oss for den økende oppdragsmengden og de spennende prosjektene. Vi har for eksempel kapasitetsøkningen til MM FollaCell, prosjekteringsoppdrag på broer i vårt område, samt bolig-, industri- og kontorbyggprosjekter som ligger foran oss.

 

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco er en betydelig leverandør av rådgivingstjenester til offentlige og private kunder i Trøndelag. Som rådgiver i Sweco Steinkjer blir du en sentral ressurs for å befeste Swecos posisjon i en av våre mest spennende og ambisiøse regioner.

 

Hos oss vil du utvikle deg. Du møter en variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant. Du er en omgjengelig lagspiller som ønsker å bidra til samholdet i gruppen. Du ser helheten i prosjektene, evner å sette deg inn i kundens behov og kommuniserer godt gjennom alle prosjektets faser. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, og liker faglige utfordringer. Det er naturlig for deg å bygge gode relasjoner til kunder og kolleger.

 

Dine arbeidsoppgaver

 • Prosjektering av konstruksjoner i både tverrfaglige og enfaglige prosjekter.
 • Bygge kunderelasjoner. Tilbuds- og markedsarbeid i dine prosjekter og marked.
 • Disiplin- og oppdragsledelse. Du planlegger og periodiserer dine arbeidsoppgaver.
 • Implementering av bærekraftige løsninger.
 • Dele din faglige kompetanse og din kunnskap med dine kollegaer og dine kunder.

 

Du kjenner deg igjen i mye av det følgende

 • Jeg er opptatt av at jeg og mine kollegaer har det godt både i prosjekt og i hverdagen på jobb.
 • Jeg er stolt av yrket, prosjektene og kollegaene mine.
 • Jeg forstår kundens behov og ønsker, og tilpasser mine leveranser og spiller kunden god.
 • Jeg formidler klart og tydelig og er reflektert i avsender- og mottakerkommunikasjon.
 • Jeg har bachelor eller master innen bygg og konstruksjonsteknikk.
 • Jeg har erfaring med tre, stål og/eller betongkonstruksjoner.
 • Jeg har erfaring nok til å gå rett inn i prosjekt etter onboarding.
 • Jeg har praktisk erfaring med digitale modellerings- og beregningsverktøy til bruk i dagens digitale verden.

 

Vi lover deg at du får en stemme i gruppa, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende og inkluderende arbeidsmiljø! Hos oss har vi fem ukers ferie, i tillegg til fri i romjul og påske, sosiale arrangementer, gunstige forsikringsordninger og en konkurransedyktig lønn.

 

Har du spørsmål til stillingen eller ønsker en uforpliktende prat kan du kontakte gruppeleder Anders Ostad på telefon 97 95 81 92 – vi gleder oss til å høre fra deg! Søknader behandles fortløpende.