0 of 0 for ""

Søknadsfrist

20231210

Tjenesteområde

Bygg og konstruksjoner

Sted

Oslo (Oslo, Drammen)

Rådgiver innen havn og kystnære konstruksjoner

Hos oss utgjør du en forskjell. Sweco har en sterk markedsposisjon innen marine konstruksjoner med bla. kaianlegg, havner og kystnære installasjoner. Vi er overbevist om at mye av omstillingen til et mer bærekraftig samfunn vil skje i det maritime og i havnene våre. Sweco vil være en pådriver av denne utviklingen og har ambisjoner om å være den ledende rådgiveren for næringen og det offentlige, i dette segmentet.

Nå ruster vi oss for å møte en økende mengde av spennende oppdrag og leter etter deg som har erfaring fra prosjektering av kaikonstruksjoner.

 

Hos oss vil du utvikle deg. Å være seniorrådgiver i Sweco fører med seg muligheter og forventninger; muligheter for å ta fatt på noen helt eventyrlige prosjekter både til lands og til vanns, men også forventninger til å skulle støtte og veilede kolleger som har kortere fartstid enn deg selv. Vi opplever for tiden en stor etterspørsel etter gode rådgivningstjenester rundt om i vårt langstrakte land – og med deg på laget ønsker vi å posisjonere oss ytterligere for den økte etterspørselen. Sweco har allerede et godt fotfeste i det norske markedet og vi er stolte av å samarbeide med noen av bransjens mest spennende kunder i vårt segment, men våre vyer stanser ikke her. Vi håper at vår nye seniorrådgiver ivrer etter å skape et enda tettere samarbeid med fagmiljøer fra andre Sweco-land slik at vi kan styrke vår kompetanse på marine konstruksjoner på tvers av geografi og landegrenser. I Sweco skaper vi nemlig morgendagens samfunn sammen!

 

Som vår seniorrådgiver ser vi gjerne at du vil bidra i alle faser fra mulighetsstudier, forprosjekt til detaljprosjektering og oppfølging. Du ønsker å samarbeide tett med kundene for å utvikle bærekraftige løsninger som forener teknikk og miljø. Vi håper også du vil bringe med deg et profesjonelt nettverk innen det maritime segmentet til vår virksomhet.

Vi søker deg. Sweco består av rådgivere med stor fagkunnskap. Vi søker deg som er en senior konstruktør med kjennskap til gjennomføring av prosjekter innen havn og kystnære konstruksjoner. Du brenner for å finne de gode tekniske løsningene i hvert prosjekt, og du har et sterkt ønske om å levere gode prosjekter for våre kunder.

Arbeidsoppgaver

  • Faglig arbeid med maritim-relaterte prosjekter
  • Fagansvar/prosjektlederansvar i våre prosjekter
  • Opplæring og erfaringsoverføring til yngre medarbeidere i gruppen
  • Bidra til vekst og utvikling av avdelingen
  • Jobbe i et internasjonalt nettverk i Sweco-konsernet og med internasjonale kunder
  • Orientere deg og følge med på samfunnsutviklingen og teknologien i sektoren

 

Dette kan du

  • Du har gjennomført høyere utdannelse innen konstruksjonsteknikk
  • Du har minimum 5 års erfaring fra prosjektering av kai- og havnekonstruksjoner i betong og stål.
  • Du snakker og skriver godt norsk og engelsk

 

Vi ser frem til din søknad og gleder oss til å møte deg – kanskje vårt første møte blir på bryggekanten?