0 of 0 for ""

Søknadsfrist

20220128

Tjenesteområde

Bygg og konstruksjoner

Sted

Haugesund

Rådgiver Bygg

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco satser i Haugesund, og som byggrådgiver får du en flott anledning til å være med på å utvikle vår virksomhet i regionen. Vi ser etter deg som er god til å samarbeide og brenner etter å utvikle deg faglig. Du er engasjert, gjør gode vurderinger, og møter krevende situasjoner med godt humør. Du vil samarbeide tett med dine kolleger i Haugesund, og med sterke fagmiljøer i Bergen og Stavanger, der vi til sammen er over 400 rådgivere som dekker så godt som alle fag.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull bidragsyter i spennende oppdrag, der du vil få sjansen til å utvikle de beste bærekraftige løsningene for våre kunder. Du får rik anledning til å vokse med oppgavene og vil få kyndig veiledning fra erfarne fagfolk. Som rådgiver vil du også få en viktig rolle med å etablere og utvikle gode kundeforhold.

Dine arbeidsoppgaver

  • Rådgivning og prosjektering.
  • Du kan ta en rolle som prosjektleder.
  • Du vil gjøre beregninger og utarbeide tegninger.
  • Du vil lage anbudsbeskrivelse.
  • Du vil følge opp prosjekter i byggefase.
  • Du vil drive markedsarbeid og ha tett kundekontakt.

Dette kan du

  • Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen bygg.
  • Du har minimum 5 års relevant erfaring fra rådgiver, entreprenør eller byggherre.
  • Du er dyktig lagspiller som holder oversikt og lager gode planer.

Søknader behandles fortløpende.

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Copy link
Powered by Social Snap