0 of 0 for ""

Søknadsfrist

20240819

Sted

Oslo (Oslo, Drammen)

Fagsjef bygningsfysikk og energi

Vi er stolte av å kunne si at spisskompetansen vi besitter i Sweco har aldri har vært mer etterspurt, og vi ser nå etter deg med en iboende gnist for å representere og videreutvikle bygningsfysikk og energi. Nå ser vi etter en ildsjel som kan styrke vår identitet som faggruppe ytterligere.

 

Hos oss gjør du en forskjell. På tvers av våre mange kontorer deler vi i Sweco en felles drøm om å skape et av landets største og mest respekterte fagmiljøer innen bygningsfysikk. Hver eneste dag blir våre bygningsfysikere utfordret på å levere på kvalitet og bærekraftige løsninger i verdensklasse i kombinasjon med fremtidsrettede og innovative løsninger. Vi søker en fagsjef som evner å knytte vårt nettverk av bygningsfysikere enda tettere sammen og som ikke er blyg for å sette agendaen i fagrelevante problemstillinger. Som vår fagsjef trenger du ikke nødvendigvis å være en seniortung fagekspert, det er viktigere at du er komfortabel med å bygge nettverk både internt og eksternt for å sikre at vårt fagmiljø fortsetter å levere på vårt kundeløfte: å være den mest engasjerte og kundenære partneren med etterspurt kompetanse.

 

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco lover vi å gi deg rom til å utvikle ideer du har innen faglig utvikling eller markedsmuligheter – vi elsker rådgivere som tar initiativ og viser ansvar. Du er åpen, oppmerksom og engasjert, og du ønsker å bidra til å styrke bygningsfysikkmiljøet i Sweco og ikke minst styrke vår identitet som faggruppe. Vi setter stor pris på reflekterte kolleger med egne meninger, som kan være aktive bidragsytere innenfor sine fagfelt. Du vil få rik anledning til å både lære og dele kunnskapen din med dine nye kolleger.

 

I over 100 år har Sweco bidratt til å videreutvikle det norske samfunnet gjennom banebrytende ingeniørarbeid – allikevel har vi god grunn til å tro at våre mest spennende prosjekter ligger foran oss! 

 

Dine viktigste arbeidsoppgaver
• Kundepleie, nettverksbygging og arbeid med synlighet i markedet
• Bidra med videreutvikling innen bygningsfysikk, energi, dagslys, termisk inneklima, klima og miljø.
• Rådgivning og prosjektering av bygningsfysiske oppgaver, både i nybygg og rehabiliteringsprosjekt
• Fatte faglige beslutninger forankret i Sweco sin strategiplan
• Utarbeide rammebetingelser for fagets utvikling
• Sikre at våre bygningsfysikere besitter oppdatert kompetanse og at de har en felles informasjonskanal, møtearena og faglig nettverk

 

Dette kan du
• Du har en bachelor eller master innenfor relevante fag
• Fortrinnsvis >5 års relevant erfaring
• Du har god kjennskap til og erfaring med relevante IT-verktøy
• Du kommuniserer klart og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig

 

 

Sweco satser hardt på bygningsfysikk som fagområde og er åpne for at vår fagsjef kan være tilknyttet det kontoret som passer deg best. Du vil kunne spesifisere hvilke kontor du søker deg til når du laster opp din CV. Helt uavhengig av kontorsted kan vi love deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer, gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler.