0 of 0 for ""

Søknadsfrist

20240831

Tjenesteområde

Bygg og konstruksjoner

Sted

Flere fylker

Fagsjef Byggeteknikk

Vi er stolte av å kunne si at spisskompetansen vi besitter i Sweco har aldri har vært mer etterspurt, og vi ser nå etter deg med en iboende gnist for å representere byggeteknikk som et av våre store satsningsområder. Med over 250 dedikerte fagentusiaster fra nord til syd har vi allerede posisjonert oss som et respektert fagmiljø innen byggeteknikk (RIB), og nå ser vi etter en ildsjel som kan styrke vår identitet som faggruppe ytterligere.

 

I Sweco får du betydelig ansvar, men til gjengjeld gir vi deg mye frihet. Vi forstår at jobben ikke er hele livet, og at du også trenger tid til å gå toppturer, lese en god bok, levere i barnehagen eller jobbe hjemmefra når du har behov for det.

Hos oss gjør du en forskjell. På tvers av våre mange kontorer deler vi i Sweco en felles drøm om å skape et av landets største og mest respekterte fagmiljøer innen byggeteknikk. Hver eneste dag blir våre RIB’ere utfordret på å levere på kvalitet og bærekraftige løsninger i verdensklasse i kombinasjon med fremtidsrettede og innovative løsninger. Sweco satser hardt på byggeteknikk som fagområde og vår fagsjef kan være tilknyttet det kontoret som passer deg best. Du vil kunne spesifisere hvilket Swecokontorkontor du søker deg til når du laster opp din CV.

 

Vi søker en fagsjef som evner å knytte vårt nettverk av rådgivere enda tettere sammen og som ikke er blyg for å sette agendaen i fagrelevante problemstillinger. Som vår fagsjef trenger du ikke nødvendigvis å være en seniortung fagekspert, så vi oppfordrer også yngre, fremadstormende ingeniører til å søke på rollen. Du stiller sterk om du brenner for å fremme, og utvikle, digitale, effektive og ikke minst bærekraftige løsninger.

Det er også svært viktig at du er komfortabel med å bygge nettverk internt og eksternt. for å sikre at vi fortsetter å levere på vårt kundeløfte: å være den mest engasjerte og kundenære partneren med etterspurt kompetanse.

Som fagsjef vil du bli leder av et fagråd med flere undergrupper. Disse har egne ledere som har besatt rollen i lengre tid, så du vil få god støtte i oppstarten før du former rollen slik du ønsker. Fagsjef rapporterer til Direktør for Utvikling og kvalitet, mens ledernettverket støtter deg i gjennomføring og implementering. Fagsjef byggeteknikk er en prioritert rolle i Sweco, og det vil bli satt av nødvendig tid for å utøve dette. Deltagelse i prosjekter kommer i andre rekke, og mengden styres av deg som fagsjef.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco lover vi å gi deg rom til å utvikle ideer du har innen faglig utvikling eller markedsmuligheter – vi elsker rådgivere som tar initiativ og viser ansvar. Du er åpen, oppmerksom og engasjert, og du ønsker å bidra til å styrke byggeteknikkmiljøet i Sweco og ikke minst styrke vår identitet som faggruppe. Vi setter stor pris på reflekterte kolleger med egne meninger, som kan være aktive bidragsytere innenfor sine fagfelt. Du vil få rik anledning til å både lære og dele kunnskapen din med dine nye kolleger.

 

Dette er deg:
• Du har en master som byggingeniør
• Du er brennende interessert i faget ditt, men også nysgjerrig på andres fagretning
• Du har gode kommunikasjons- og relasjonsegenskaper
• Du trives med å samarbeide, gjerne med folk som tenker annerledes
• Fortrinnsvis >5 års relevant erfaring
• Du har god kjennskap til, og erfaring med, relevante IT-verktøy

 

Dine viktigste arbeidsoppgaver
• Lede fagrådet og deres arbeid
• Fatte faglige beslutninger forankret i Sweco sin strategiplan
• Utarbeide rammebetingelser for fagets utvikling
• Sikre at våre RIB’ere besitter oppdatert kompetanse og at de har en felles informasjonskanal, møtearena og faglig nettverk
• Kundepleie, nettverksbygging og arbeid med synlighet i markedet
• Fagansvarlig RIB i prosjekter
• Rådgivning og prosjektering av byggetekniske oppgaver, både i nybygg og rehab-prosjekt
• Tett samarbeid med eksisterende og nye kunder

 

Vi kan love deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer, gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler.

 

For spørsmål eller en uforpliktende samtale kan du kontakte gruppeleder, og leder av ledernettverkt byggeteknikk, Kristian Svela Øglænd på tlf 97974842 – vi gleder oss til å høre fra deg!