0 of 0 for ""

Møt Sweco på Karrieredagen ved

NMBU Ås

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørselskap. Vi har over 2000 ansatte i Norge, fordelt på rundt 30 kontorer over hele landet. Hos oss finner du karrieremuligheter innen de fleste ingeniør- og tekniske fag.

Vi ansetter bredt

Sweco kjennetegnes av lite byråkrati, mye samarbeid og bred tverrfaglig kompetanse. Vi har mange store prosjekter, som krever perspektiver fra ulike fagretninger. Det er derfor viktig for oss å hele tiden sikre oss nye talenter med oppdatert ekspertise.

Bare på Nye Aker Sykehus er vi inne med; Prosjektledelse, Prosjektstøtte, BIM og digitalisering, Bygg, Energi, VVS, Geomatikk, Akustikk, Brann, Geoteknikk, ITB, Logistikk, Miljø, Sikringsrisiko, Mobilitet og analyse, Anleggsteknikk, Hydrologi, Geologi, Miljøkartlegging, Overvann, Spredningsberegning luftforurensning, Trafikk, VA, Vei, Vindanalyse, Ansvarlig søker, og SHA. I tillegg har vi sterke fagmiljøer på blant annet Kraftnett, Dam og Industri.

Karriereveiledning på stand

I år tilbyr vi karriereveiledning på standen vår. Her kan du møte ledere med erfaring fra både felt og ansettelser, og nyansatte som kan fortelle om hvordan arbeidshverdagen er i Sweco.

Veiledningen består av det du lurer på. Om du har spørsmål om hvilke fag som blir mest etterspurt i årene som kommer, så spør du om det. Er du nysgjerrig på hvordan en eller flere fag er å jobbe med i praksis? Kanskje er det selve konsulent- og rådgiverrollen du har spørsmål om? Alt dette kan våre rådgivere fortelle deg mye om, og tipse deg om hvordan du kan lykkes i bransjen.

Om du ønsker karriereveiledning fra en av våre eksperter innen blant annet VA, dam eller geoteknikk, er det bare å komme innom standen vår. Vi gleder oss til å møte deg!