Sommerjobber

Det finnes mange muligheter i Sweco for deg som er student eller nyutdannet. I tillegg til de faste jobbene du kan søke på, ser vi hver sommer etter dyktige unge folk til å jobbe som rådgivere, eller i egne studentprosjekter.

SOMMERJOBB

Vil du bli med på å forme fremtidens byer og samfunn? Hver dag finner vi løsninger sammen med kundene våre. Det kan være en ny sykkelforbindelse tvers gjennom et tettbebygget strøk, eller et nytt kraftverk, eller et sykehus som skal kunne endre seg i takt med tiden. Vi lever av kunnskapen vår, og trenger hele tiden en blanding av erfaring og frisk pust.

Derfor ansetter vi sommerstudenter på våre kontorer over hele landet. Og blir det deg, får du prøve deg som rådgiver og være med på å finne løsninger for kundene våre. Du kommer til å lære mye, og kollegene dine står alltid klare til å hjelpe.

 

SOMMERSTUDENTPROSJEKT

Vi har også egne prosjekter for noen av våre sommerstudenter. I år gjorde tolv mastergradsstudenter en mulighetsstudie av gamle Kjeller flyplass. De fikk frie tøyler og beskjed om å tenke stort, samtidig som ideene også skulle forankres i virkeligheten. 

Studentene kalte prosjektet «Superbyen», og du kan se om du er enig i løsningene de kom opp med her.

Under ser du filmen som ble laget om årets prosjekt. Det fikk også mye oppmerksomhet i media, bl.a. i Aftenposten og Teknisk Ukeblad.