0 of 0 for ""

Sweco Architects

Våre arkitekter er forankret i den skandinaviske arkitekturtradisjonen som setter mennesket, natur og miljø først.

TAG og Arcasa har fra 2023 blitt en del av Sweco Architects. Vi består av kreative og samfunnsbyggende arkitekter som jobber tett med oppdragsgiver i kompakte team. Vi har bred kompetanse som kan suppleres med våre kollegaer i hele Sweco ved behov. Sweco Architects jobber lokalt over hele Norge, og søker alltid etter de gode, helhetlige løsningene på vegne av kunden.

Vi har kontorer i Oslo, Ski, Trondheim og Bergen.

200

Ansatte i Sweco Architects

Integrert rådgivning

Vi skaper rammer for liv og fellesskap gjennom boliger, skoler, barnehager, arbeidsplasser, landskap og byrom. Vi gjør ikke dette basert på vår arkitektoniske arv alene. Vi baserer vårt arbeid på integrert teamarbeid mellom alle de estetiske og tekniske disiplinene i byggesektoren. Når vi sier at vi bygger fremtidens byer og samfunn, mener vi det. For oss er det bare sunn fornuft.

Siste nytt

Nyheter27/03/2023

Løser 90 prosent av problemene før de når byggeplass

Etter to år som anleggsleder og åtte år på byggeplass, var han klar for å prøve noe nytt. Veien til Sweco gikk gjennom Fagskolen i Oslo hvor han utdannet seg til å bli BIM-tekniker. Les mer

Nyheter21/03/2023

Hvordan skape robuste samfunn?

Hvordan skape robuste samfunn? Les mer

Nyheter15/03/2023

Sweco Architects skal forme del av Trondheims nye bydel

Team TAG Arkitekter, nå Sweco Architects, har vunnet parallelloppdraget om detaljregulering av R. Kjeldsbergs eiendommer på Sluppen. Les mer

Bærekraft

Behovet for å dele kunnskap er større enn noen sinne. Innen 2030 skal Sweco Norge redusere sine klimamål med minimum 55 prosent, og innen 2040 skal hele Sweco-konsernet være klimanøytrale.

Grønn vegg, grønne planter omkranser vinduene i en bygård

Urban Insight

Her kan du lese rapporter og få innsikt i hvordan vi kan skape mer klimatilpassede og bærekraftige byer og samfunn på tvers av Europa.

Å jobbe i Sweco

I Sweco former vi fremtidens bærekraftige byer og samfunn. Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe her?

Finner du ikke det du leter etter?

Eller har du et spørsmål? Send oss en henvendelse, så finner vi riktig person for å svare på denne. Våre eksperter er klare for å løse dine utfordringer.
  • Fortell oss hvor du holder til, så blir det lettere for oss å sette deg i kontakt med riktig person.