0 of 0 for ""

Transforming
Society Together.

Making a difference in everything we do.

Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhet.

18.500

ARKITEKTER, INGENIØRER OG SPESIALISTER

Sammen med våre kunder og kunnskapen til våre 17 500 arkitekter, ingeniører og andre eksperter, skaper vi løsninger som er tilpasset en økende urbanisering, som favner digitaliseringens kraft og som bidrar til å gjøre samfunn mer bærekraftige. Sweco – Transforming Society Together

Klikk her for å lese mer om oss.

Towards Circularity

I årets Urban Insight-rapporter belyser vi hvordan vi kan bevege samfunnet i en mer sirkulær retning.

 

Podcast: Healthy cities for the next generation

Hvordan kan vi skape byer som gir barn og deres familier rom til å vokse og trives? I episoden “Healthy cities for the next generation” får du svar.

 

Siste nytt

Nyheter16/09/2022

Guro Emilie Næss Sverreng er ny regionleder for Viken

Guro Emilie Næss Sverreng skal lede over 200 ansatte fordelt på kontorer i Sarpsborg, Lillestrøm og Ski. Les mer

Nyheter15/09/2022

Her er oppskriften på fremtidens kontor

Dagens kontorbygg okkuperer byens kremtomter, lukker folk ute og gjør nabolagene til tomme spøkelsesbyer. Heldigvis har en håndfull studenter funnet oppskriften på hvordan fremtidens kontorer bør være. Les mer

Nyheter14/09/2022

Digital Sweco-frokost med Aspelin Ramm: Bli med til nabolagskontoret!

Her kan du se opptak av årets sommerstudenter presentere Nabolagskontoret. Les mer

Sweco Norge 100 år

Ingeniører spiller en viktig rolle i den norske samfunnsbyggingen og dette markerer vi i vårt 100 års-jubileum. Store endringer har funnet sted siden 1921. Vi går ikke lenger i hvite frakker og bruker regnestav, digitaliseringen har effektivisert store deler av arbeidet vårt, kjønnsbalansen blir stadig jevnere og prosjektene mer komplekse. Til tross for disse endringene er målet med arbeidet vårt det samme, nemlig å sikre at landets innbyggere har tilgang til rent drikkevann, strøm, trygg og effektiv infrastruktur, bærekraftige bygg og en fremtidsrettet industri – alt i samarbeid med kundene våre.

Bybanen er mer enn et tiltak for å øke kollektivandelen i Bergen, det er et byutviklingsprosjekt som former byen gjennom å knytte bydeler sammen. Prosjektet er også den viktigste satsingen for å øke kollektivandelen i Bergen. Sweco har planlagt og prosjektert Bybanens fjerde byggetrinn, en strekning som går fra Bergen sentrum via Haukeland Universitetssjukehus til Fyllingsdalen. Vi har bidratt med alle fag og har tatt i bruk innovative, digitale samhandlingsmetoder for å sikre kvalitet og fremdrift.

Bærekraft

Behovet for å dele kunnskap er større enn noen sinne. Innen 2030 skal Sweco Norge redusere sine klimamål med minimum 55 prosent, og innen 2040 skal hele Sweco-konsernet være klimanøytrale.

Grønn vegg, grønne planter omkranser vinduene i en bygård

Urban Insight

Her kan du lese rapporter og få innsikt i hvordan vi kan skape mer klimatilpassede og bærekraftige byer og samfunn på tvers av Europa.

Sofie Osbec, Foto: Nicki Twang

Å jobbe i Sweco

I Sweco former vi fremtidens bærekraftige byer og samfunn. Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe her?

To menn og en kvinne tegner på tavle, illustrerer samarbeid

Finner du ikke det du leter etter?

Eller har du et spørsmål? Send oss en henvendelse, så finner vi riktig person for å svare på denne. Våre eksperter er klare for å løse dine utfordringer.
  • Fortell oss hvor du holder til, så blir det lettere for oss å sette deg i kontakt med riktig person.
Copy link
Powered by Social Snap