0 of 0 for ""

Transforming
Society Together.

Making a difference in everything we do.

Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhet.

17.500

ARKITEKTER, INGENIØRER OG SPESIALISTER

Sweco er Europas ledende arkitekt- og ingeniørselskap.

Sammen med våre kunder og kunnskapen til våre 17 500 arkitekter, ingeniører og andre eksperter, skaper vi løsninger som er tilpasset en økende urbanisering, som favner digitaliseringens kraft og som bidrar til å gjøre samfunn mer bærekraftige. Sweco – Transforming Society Together

Klikk her for å lese mer om oss.

Skjermdump fra fremtidsbilde fra Swecos kampanjevideo

Sweco Norge 100 år

Ingeniører spiller en viktig rolle i den norske samfunnsbyggingen og dette markerer vi i vårt 100 års-jubileum. Store endringer har funnet sted siden 1921. Vi går ikke lenger i hvite frakker og bruker regnestav, digitaliseringen har effektivisert store deler av arbeidet vårt, kjønnsbalansen blir stadig jevnere og prosjektene mer komplekse. Til tross for disse endringene er målet med arbeidet vårt det samme, nemlig å sikre at landets innbyggere har tilgang til rent drikkevann, strøm, trygg og effektiv infrastruktur, bærekraftige bygg og en fremtidsrettet industri – alt i samarbeid med kundene våre.

Healthy buildings, cities and you – Hvordan designe fremtidens bomiljø?

I tillegg til at pandemien har påvirket vår helse, er det ingen tvil om at den også har påvirket måten vi lever, jobber og kommuniserer på. Det siste året har vi tilbragt mer tid hjemme og i våre nærområder, og fokuset på hvordan vi kan skape helsefremmede bygg, byer og nabolag har fått mer oppmerksomhet. I dag tilbringer vi i snitt kun 10 prosent av tiden vår utendørs. Dersom vi lager gode nabolag med gode grøntområder kan vi stimulere innbyggerne til å tilbringe mer tid utendørs, og det har flere helsefordeler.

Nysgjerrig på hvordan gode uteområder i byene kan bidra til økt fysisk aktivitet og dermed også bedre mental og fysisk helse? Sjekk ut den siste Urban Insight-rapporten.

Photocredit:Sweco Architects

Siste nytt

Adm. direktør i Sweco Norge, Grete Aspelund fotografert ved sjøen utenfor Vækerø-
Nyheter, Kunngjøringer16/07/2021

Økt aktivitet i andre kvartal

Et økt aktivitetsnivå i andre kvartal bidro til å løfte resultatene for Sweco Norge, og samtidig legge grunnlaget for et godt andre halvår. Les mer

Kunngjøringer09/07/2021

Varsel om igangsetting av arbeid med privat detaljregulering og høring av planprogram for Beha-kvartalet i Porsgrunn

Varsel om igangsetting av arbeid med privat detaljregulering og høring av planprogram for Beha-kvartalet i Porsgrunn. Les mer

Nærbilde av Merete Saugestad.
Nyheter07/07/2021

Merete Saugestad blir bærekraftsdirektør i Sweco Norge

Saugestad kommer fra rollen som bærekraftsansvarlig i Atkins og tiltrer stillingen som bærekraftsdirektør i Sweco 01.09.2021. Les mer

Bærekraft

Behovet for å dele kunnskap er større enn noen sinne. Innen 2030 skal Sweco Norge redusere sine klimamål med minimum 55 prosent, og innen 2040 skal hele Sweco-konsernet være klimanøytrale.

Grønn vegg, grønne planter omkranser vinduene i en bygård

Urban Insight

Her kan du lese rapporter og få innsikt i hvordan vi kan skape mer klimatilpassede og bærekraftige byer og samfunn på tvers av Europa.

Å jobbe i Sweco

I Sweco former vi fremtidens bærekraftige byer og samfunn. Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe her?

To menn og en kvinne tegner på tavle, illustrerer samarbeid

Finner du ikke det du leter etter?

Eller har du et spørsmål? Send oss en henvendelse, så finner vi riktig person for å svare på denne. Våre eksperter er klare for å løse dine utfordringer.
  • Fortell oss hvor du holder til, så blir det lettere for oss å sette deg i kontakt med riktig person.