• Urban Insight

    Expert Knowledge, Innovative Thinking Putting the best information in front of the best people

    Les Mer

URBAN HEALTH & WELLBEING

«Urban Health and Wellbeing» er årets Urban Insight-tema, og i løpet av 2021 skal eksperter fra hele Europa fordype seg i tanken om ‘byen som en vaksine’.

I 2021 skal vi undersøke hvordan vi kan gjøre våre urbane boområder bedre i et folkehelseperspektiv. Tre områder er spesielt viktige for å sikre sunne og friske byer og samfunn: bærekraftig mobilitet, sunne byer og bygg, og sikre vannbehandlingssystemer.

I Urban Insight deler vi innsikt, med mål om bygge gode samfunn.

 

Les rapporten her
/siteassets/nyheter/2021-februar/ui-hw.jpg
/siteassets/nyheter/2021-mars-og-april/sweco-100-ae-sweco.no.png

Vi feirer 100 år med samfunnsbygging

I 1921 la Jørgen Christian Fredrik Grøner grunnlaget for det som i dag er Sweco Norge. Starten på Grøners gründereventyr var vannkraften, og det er den samme vannkraften som skal bidra til at vi, i dag, skal nå våre klimamål.

Nysgjerrig på hvilken rolle ingeniører og rådgivere har spilt i den Norske samfunnsbyggingen?

 

Les mer

Kontakt oss

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Resultatet av arbeidet vårt er bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann. Vi har 14.500 medarbeidere i Nord-Europa som sørger for at våre kundene får riktig ekspertise til alle typer prosjekter. Hvert år gjennomfører vi prosjekter i 70 land over hele verden.

Lokalt nærvær, internasjonal ekspertise 
Vår virksomhet er fordelt på syv forretningsområder: Sweco Sverige, Sweco Norge, Sweco Finland, Sweco Danmark, Sweco Nederland, Sweco Vest-Europa og Sweco Sentral-Europa. 

Les mer
/siteassets/ovrige-bilder/570x380_kontakt.jpg