Sweco overtar et av Nord-Trønderlags største flerfaglige rådgivningsselskap

13.12.2012

Sweco overtar Planstyring AS og styrker med dette sin tilstedeværelse i regionen. Planstyring AS blir en del av Sweco Norge fra og med 01.01.2013.

- Gjennom overtagelsen av Planstyring AS styrker vi vår posisjon i midt Norge, med lokal forankring og etterspurt flerfaglig kompetanse også i Steinkjer, sier Tron Kjølhamar, administrerende direktør i Sweco Norge.

Planstyring blir en del av Nordens ledende rådgiverselskap og vil naturlig trekke på Swecos kapasitet og flerfaglige kompetanse med 7 700 medarbeidere innenfor teknikk, miljø og arkitektur.

- Vi ser på denne overtagelsen som et viktig tilskudd til vårt flerfaglige miljø som også gir oss ny tilstedeværelse i en viktig region, sier divisjonsleder Trond Mikaelsen. Vi ser frem til å få 28 nye kolleger med den kompetansen og nærheten til markedet de bringer med seg, supplerer Mikaelsen.

Planstyring AS

Planstyring er lokalisert i Steinkjer og har 28 ansatte som tilbyr flerfaglig rådgivning innen bygg, anlegg, industri og eiendomsutvikling. Gjennom flerfaglig prosjektgjennomføring leverer Planstyring integrerte ingeniørtjenester innen fagene: prosjektadministrasjon, byggeteknikk, VVS-teknikk, EL-teknikk og kommunalteknikk.

Reidar Grande, daglig leder for Planstyring og alle ansatte ser frem til å forene krefter med Sweco og jobbe på tvers av fagdisipliner.

- Vi ser på integrasjonen i Sweco som en spennende mulighet og utfordring for oss til å jobbe mer på kryss av våre fagområder og på enda større prosjekter. Vi ser frem til å komme i gang og bli en del av Sweco Norge, sier Reidar Grande.

Planstyring ble stiftet av Hans M. Gran, Dag Voll og Reidar Grande i 1994. Planstyring har utviklet en solid markedsposisjon innen prosjektadministrasjon og flerfaglig rådgivning over hele Trøndelagsregionen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

  • Reidar Grande, daglig leder Planstyring AS
    Mobil 992 90 778, e-post Contact
  • Stefan Okstveit, kommunikasjonssjef Sweco Norge AS
    Mobil 975 78 299, e-post Contact